"Goed beleid laat ons leven in Xiaoyang!"

"Goed beleid laat ons leven in Xiaoyang!"

Op 3 oktober, de verslaggever kwam om Alashan Zuoqi Bayanhhot Zhenjan Hao Daki, keek om zich heen, de vlakke en schone cement weg, de groene bomen, een gebouw, een bakstenen gebouw, een mooi oog, live 400 sightseeing toerisme in de wijk, de warme weefvak overzichtelijk, met mooie en energiek mooie landelijke schilderijen onder de zon in de herfst zon. "In de afgelopen jaren hebben we een recreatieve toerisme landbouw in landelijke kas groenten en fruit gebouwd, zaailing fokken en bloeiende planten, en nu onderzocht toeristen, en de dorpelingen hebben hun gemeenschappelijke welvaart ingeslagen. De weg, niet alleen thuis huis, maar kreeg ook een nieuw leven uit het water, de telefoon, de telefoon, de kabel-tv, en het breedbandnetwerk. "in een warme schuur in de noordwestelijke hoek, het planten huishoudens op het origineel de zaailingen zei tegen de verslaggever.

"Enige tijd geleden, ik heb net de zaden verkocht. Nu heb ik een peper zaad. Ik heb 6 kassen. I-fabriek tomaten, prei, paprika, enz. Het kan in het verleden vier seizoenen worden geplant, en de inkomsten gebracht over is ook aanzienlijk.

Glasgroenten zijn onze dagelijkse France, sinds ik een warme schuur te planten, het inkomen is meer dan tien keer in de afgelopen grazen inkomen. "Kijkend naar de kleine zaailingen in de schuur, lange wachten, Europees is vol van de glimlach.

Meer dan 10 jaar geleden, Ou Siyuan leefde ook in een soap langs de Allah, Zuoqi, Mukota, Hiluikama, die de berg nam, leunend op de schapen, sell schapen om het leven te behouden.

Als gevolg van droogte en andere redenen, is het grasland ernstig aangetast, en het inkomen is niet zo goed als een jaar, en de familie overhead is vaak incompetent. Ou Zhen actief terugkeren gras, de verkoop van meer dan 200 schapen thuis, verhuizing naar Bayanoard om te controleren tot de boerderij. Van de kleine grazen, zei hij dat het vee en sheame kameel is de weg, maar het is een manier om te planten.

Tegenover de verhuizing huishoudens zoals de Europese self-teelt, heeft de partij tak nodigt de professionele en technisch personeel in de vlag en het onderwijs Europese Self-teelt uitgegroeid tot de eerste persoon die de top van de piek neer te zetten, uit een buitenste land. het werd een landbouw "grote" in de ogen van de mensen. In 2017 Ou Siyuan geleerd dat de overheid verstrekte een warming-loods mogelijkheid om de herders die werden verplaatst naar de schrijver, en de voor het eerst gemeld naam. Hij plantte een schuur peper onder leiding van technici. Het eerste jaar krijgt veel rijke, pure inkomen van meer dan 5.000 yuan.

Dit maakt de Ou hebben vertrouwen in de warme schuur.

In de afgelopen jaren heeft hij ook gecontracteerd 6 schuurtjes en gecultiveerd fruit. Vanaf het begin van de exploratie planten, wordt hij begeleid door technici. Nu is hij geplant afhankelijk van de marktvraag, en de groenten zijn opgenomen zeer populair … allemaal trouwens, inkomen Europese Self’s Na een aantal, pure inkomen per jaar meer dan 100.000 yuan. "Winter-geproduceerde tomaten, paprika levert dit jaar, heb ik geprobeerd te planten prei Ik was de verkoop van een leeg.." Ou Sinds de originele zei: "Slechts een paar duizend dollar in het verleden, nu niet-Oosten te gebruiken om westerse, inkomen het is meer dan een dozijn keer in het verleden. "Vandaag de dag, Ou Siyuan heeft niet alleen uitgebreid van 50 vierkante meter van woningen van meer dan 100 vierkante meter, maar ook het volgende gekocht een gebouw in Bayanhhot, en ook een auto gekocht. Twee kinderen nam het ook respectievelijk. University.

"Je kunt vandaag de dag leven, ik echt dankbaar voor het beleid van de partij!" Naar Bayanoard, is er een enorme verandering in Europa, dat is een enorme verandering.

De huidige bewoners zijn 476 huishoudens, waarvan 2/3 is een herders die zijn verhuisd van het achterland van de woestijn. In de afgelopen jaren, heeft de partij tak op zoek naar denken vanuit de vraag naar de dorpelingen, en de partij is gebaseerd op de bouw van de partij, en de industri?le revitalisering is het uitgangspunt. Het wordt gehandhaafd om de industri?le structuur te optimaliseren, en de traditionele Daejeon landbouw is intensief, waterbesparende, high-efficiency kas Agricultural transformatie, te verhogen agrarische herders ‘jammer. Onder de steun van de overheid, wordt onderzocht door Bayanoard fonds miljarden bouwde een oppervlakte van 1184 mu van 400 hoogeffici?nte daglicht groenten, alsmede ondersteunende 800.000 kubieke meter 100.000 kubieke meter rijst reservoirs.

Perfecte faciliteiten legde de basis voor de ontwikkeling van high-efficiency daglicht kas planten, maar ook een goed kanaal voor de overdracht van de boeren en veeteelt werkgevers te worden, maar ook het openen van een nieuwe weg naar de oude huishoudens.

Door de ontwikkeling van warme loodsen, Bayano Dudu is nu meer dan 5.000 ton, en de jaarlijkse omzet inkomen is 10 miljoen. Terwijl het bevorderen van het inkomen van boeren en herders, Bayano Duda is verantwoordelijk voor het inkomen van de boeren en herders, en krachtig implementeert dorp verbetering van het dorp project, door middel van de verfraaiing van het milieu, de bouw van infrastructuur, gebouwd 406 sets van de landelijke heldere residenti?le gebouwen, de uitvoering van de weg verharding, ververs het water naar het toilet en groene landschap en landschapsarchitectuur, maakt u een ecologisch levenslijn, een leefomgeving van de ecologische leefbaar en township beschaving.

Tegenwoordig is er een schoon, er is een landschap overal, en er is een lichtpuntje overal. Het onderzoek is beoordeeld als een pilot-eenheid van de "Noordelijke Xinwen Civilization Avenue" in het land in het land, en won de eretitel van het Nationaal Democratisch Foundation Village, National Beschaafde Village en Town.

Met de warme schuur, groenten en fruit sightseeing plukken, bloemen toevallige sightseeing toerisme landbouw, enz. De industrie is booming, en we een bekende rijke en rijk zijn geworden, worden de dorpelingen steeds sterker. Dit zijn allemaal Onder de juiste leiding van de partij en de overheid. dit jaar is de 72ste verjaardag van de oprichting van de People’s Republic of China. In de dagen van het vieren van dit land, ik hoop van harte dat het moederland welvarender zal zijn! "zei Ou Siyuan. (Reporter Liu Hongzhang Intern Shen Yu) (Editor: Liu Ze, Zhang Xue Dong) Sharing laten meer mensen zien de aanbevolen lezen.

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。