"Drie landelijke" oorzaken, een grote kans, Ningbo Rural Zhenxing Bureau vermeld

"Drie landelijke" oorzaken, een grote kans, Ningbo Rural Zhenxing Bureau vermeld

Originele titel: "Drie landelijke" carrière verwelkomt een andere grote kans Ningbo Rural Zhenxing Bureau Listing gisteren (13 augustus) Morning, Ningbo Rural Revitalization Bureau officieel vermeld.

De plaatsvervangend secretaris van het Municipal Party Committee Song Yue wordt onthuld door de landelijke revitalisering van de stad.

  Het is een andere belangrijke kans voor de ontwikkeling van Ningbo "Drie Rural" veroorzaakt ontwikkeling.

Het nieuw gevestigde Gemeentelijke Revitaliseringsbureau is voornamelijk verantwoordelijk voor de ontwikkeling van plattelandsopnames en beleid, het organiseren van onderzoeken en beoordelingen, beoordeling en toezicht op relevante velden.

  Sinds het 19e National Congress of the Party heeft Ningbo City een besluitvorming ge?mplementeerd inzet op de centrale overheid van de partij om plattelandsresolutie te implementeren en de ontwikkeling van landbouwplichtige modernisering nauw te verankeren, het doel van het landelijke modelgebied en het bevorderen van de De alomvattende revitalisering van het land. De landbouwkwaliteitsuitkeringen zijn aanzienlijk verbeterd en het landelijke uiterlijk wordt gerealiseerd door de vlinder, de toename van het inkomen van boeren, het hoogwaardige delen van openbare diensten, het geluk van de boermassa’s en het gevoel van winst is aanzienlijk verbeterd. In de eerste helft van dit jaar, de landbouwproductiewaarde van de stad Yuan Yuan, het jaar-op-jaar toename, de schepping van de groei, onderhoudt de absolute waarde continu de eerste provincie.

Het wegwerpinkomen per hoofd van de bevolking van landelijke bewoners is 23.927 yuan, het jaar-op-jaar groeipercentage, eerste in de nationale plaatsvervangend steden en grote en middelgrote steden, stedelijke en plattelandswoningen ‘inkomstenverhoudingen: 1, in 17 jaar, krimpend. De stadsdorpen hebben gezamenlijk een collectief economisch inkomen van 2,97 miljoen yuan, en meer dan 70% van het inkomen van de administratieve dorp is meer dan 1 miljoen yuan. Modern landbouwindustrie park, de prachtige plattelandsconstructie van het nieuwe tijdperk, de ontwikkeling van landelijke collectieve economische ontwikkeling, het hele proces van landbouw, de hervorming van het landelijke collectieve eigendomsrechten, enz. Vervolgens zal het Municipal Revitalization Bureau resoluut de relevante implementatievereisten van het Gemeentelijke Partij-commissie en de gemeentelijke overheid, worstelen om de ontwikkeling van hoogwaardige ontwikkeling in landbouwplichtige gebieden te bouwen om gemeenschappelijke welvaart te bevorderen, streven naar een landelijke hervormingspathois, stedelijk en landelijk te zijn Integratie leiders, landelijke revitalisering, Landbouw Landelijke moderniseringsleiders, de leiders van het platteland, voor de "Hard Power", zingen "Double City" en versnellen de constructie van moderne kustmetropool en hoogwaardige ontwikkeling om een ??gemeenschappelijke rijke eerste stad te bouwen , draag "drie de boeren bij, voeg" Drie landelijke "landschappen toe. Yan Ji’an nam deel aan de onthullingceremonie. (Editor: Guo Yang, Kang Mengqi) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。