Strak granaatappel het bewustzijn van de Chinese natie zoals granaatappelzaden

Strak granaatappel het bewustzijn van de Chinese natie zoals granaatappelzaden

  Het Chinese nationale gemeenschapsbewustzijn is de basis van de nationale eenheid, de geest van nationale eenheid, de ziel van spirituele kracht. De 19e nationale plenaire sessie "suggesties" voorgesteld: "Hurfer aan het nationale regionale autonome systemen, implementeren het nationale beleid van de partij volledig, werp het Chinese nationale gemeenschapsbewustzijn en bevordert alle etnische groepen om elkaar te verenigen en te streven, en welvarende ontwikkeling.

"Het bewustzijn van de gemeenschap van de Chinese natie is gericht op het voortdurend ontmoeten van de prachtige levensbehoeften van alle etnische groepen, het consolideren en ontwikkelen van gelijkheid en eenheid en wederzijds helpen harmonie, het bevorderen van alle etnische groepen zoals granaatappelzaden.

  Consolideer de Unified Foundation van het land. General secretaresse Xi Jinping wees erop: "Een Chinese geschiedenis is een geschiedenis van alle nationaliteiten en de geschiedenis van de Chinese natie, is de geschiedenis van alle naties samen, ontwikkelen en consolideren van de geschiedenis van het Great Motherland." Hanteren de nationale problemen, Doe een goed werk Nationaal werk een belangrijk evenement dat gerelateerd is aan de eenheid van het moederland en de consolidatie van de grens. Het is een belangrijke gebeurtenis met betrekking tot nationale eenheid en sociale stabiliteit.

Vanuit het perspectief van historische erfenis is mijn land een uniforme multi-etnische land, alle etnische groepen ontwikkelen gezamenlijk het Liaoyan-domein en Jinxiuhe-gebergte van het moederland, een lange geschiedenis, de nationale geschiedenis van de wereld, cre?ert gezamenlijk een diepe, briljante Chinese cultuur , en cultiveer zelfverbetering de Chinese nationale geest van de laatste keer.

Vanuit de echte staat is de grote van de multi-naties, de multinationaliteit van alle nationaliteiten, zowel een belangrijk kenmerk van China, en een grote factor in de ontwikkeling van mijn land. Socialisme met Chinese kenmerken ging het nieuwe tijdperk binnen, de Chinese natie luidde de beste ontwikkelingsperiode in de geschiedenis.

Het bewustzijn van de gemeenschap van de Chinese natie, we moeten de eenheid van het moederland oninformeren en het moederland verenigen en van de natie houden, en de liefde van de liefde, bevorderen van alle eenheid en worstelen om samen te ontwikkelen. Pak de nationale eenheid vast.

Algemene secretaresse Xi Jinping benadrukte: "Houd van de nationale eenheid zoals een zorg voor zijn eigen ogen, zoals de nationale eenheid koesteren zoals zijn leven koesteren, knuffelen als granaatappelzaden."

Nationale eenheid is de levensonderhoud van alle etnische groepen in mijn land. Al meer dan 70 jaar in New China blijft onze partij de ideologische fundering van alle nationaliteiten consolideren en het volk van alle etnische groepen te verbeteren om de nationale eenheid, bezwaar tegen nationale spletsers te versterken en het gezicht van etnische minderheden te bevorderen, het gezicht van Etnische minderheden, het gezicht van etnische gebieden en nationale relaties. Het gezicht van de Chinese natie heeft een geschiedenis van het schudden van de aarde.

Sinds het 18e nationale congres van de Communistische Partij van China heeft de kameraad Xi Jinping een reeks belangrijke besluitvormingsimplementaties op nationaal werk gedaan, en bevordering van nieuwe historische prestaties in de nationale eenheid en progressieve ondernemingen van mijn land.

Doe goed in de eenheid van een nieuw tijdperk en moet het leiderschap van de partij aan het nationale werk versterken, aan de hoofdlijn van de Chinese nationale gemeenschap als hoofdleiding, volledig implementeren van het nationale theorie en het nationale beleid en voortdurend de ontwikkeling van nationale eenheid en progressieve carrièreontwikkelingssysteemmechanismen. De nationale eenheid en de voortgang zijn begrepen als basisondernemingen.

  Concentreer de ziel van spirituele kracht.

Cultuur is een ziel van een natie, culturele identiteit is de wortelpuls van de nationale eenheid.

Chinese beschaving is geworteld in multi-etnische cultuur, en de enige beschaving in de wereld heeft geen onderbreking en ontwikkeling.

Het bewustzijn van de gemeenschap van de Chinese natie is om goed werk te doen in de nationale eenheid en progressieve onderwijs, alle etnische groepen te bevorderen om elkaar te respecteren, wederzijdse waardering, leren en van elkaar te leren en een totaal van spirituele huizen te bouwen.

Aan de ene kant, diepgaande ontwikkeling van de geschiedenis van de partij, nieuwe China geschiedenis, hervorming en openingsgeschiedenis, socialistische ontwikkelingsgeschiedenis onderwijs, de mensen en de massa’s om de juiste nationale opvatting, historisch concept, etnische uitzicht, culturele kijk, religie, religie, te leggen . Aan de andere kant, versterken de ideologische en politieke opleiding van de school, leg de patriottische geest door allerlei soorten schoolonderwijs en implanteer de zaden van China in de diepe diepte van de jeugd. Kenmerig cultiveren en praktijk socialistische kernwaarden en verbetert de mensen van alle etnische groepen voortdurend aan het grote moederland, de Chinese natie, de Chinese cultuur, de Chinese Communistische Partij en het Socialisme met Chinese kenmerken, bevorderen het lot van de etnische groepen om te vormen Een meer inclusieve en samenhangende cohesie. Om een ??prachtig huis te bouwen, cre?er dan een betere toekomst.

  (De auteur is een hoogleraar Marxist College, Southwest Forestry University).

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。