Rusland: Russisch militair nieuw paraplu restrictiesysteem "is geboren in de Noordpool"

Rusland: Russisch militair nieuw paraplu restrictiesysteem "is geboren in de Noordpool"

Tegenwoordig is de Russische tv-website op 24 december uitgegeven, "" toonaangevende status ": hoe de gevechtscapaciteit van Russische speciale krachten te verbeteren," Russian Technology Company heeft aangekondigd dat de Russische technologie?n de kennisgeving in de offici?le website, "Technology News" hebben vrijgegeven Bedrijf levert de nieuwste "lange hardlopers" paraplu-systeem voor het Russische leger.

Dit product is ontworpen voor speciale krachten, ook in de Arctische omgeving.

Volgens het rapport is "Long Runners" de Ivanov Parachute-fabriek (aangesloten bij de holdingmaatschappij "Technische Dynamics").

Hiermee kunnen mensen paraplu’s op grote hoogte 700 meter tot 10.000 meter voltooien.

Het systeem heeft geen vergelijkbare producten op de Russische markt, met unieke prestaties en bewezen hun betrouwbaarheid tijdens oefeningen.

Eind augustus dit jaar verscheen het systeem "Long-Afstandslanden" in het internationale militaire technische forum "Army-201".

Dit unieke karakter van deze parachute is het ontwerppoon.

O & O-personen zeiden dat dit programma meer flexibiliteit heeft bij het hanteren, de capaciteit van Russische speciale krachten aanzienlijk verbetert. Volgens rapporten is het vleugelsgebied van het nieuwe paraplu restrictiesysteem vierkante meter. De "lange-afstandlopers" omvatten ook een vleugelgebied van 27 vierkante meter Zoom-R9-290 reserve-paraplu en een rugzak met ophangsysteem. Het rapport zei ook dat als het niet wordt beschreven, als het gewicht van de parapluzak en de kluis op het punt staat in kilogrammen te zijn, de maximale vluchtafstand (de wind) van de belangrijkste paraplu van 8.000 meter hoog is 35 kilometer. Het rapport wees erop dat "lange hardlopers" kunnen worden geleverd met ongeveer 50 kg wapens, zuurstofapparatuur en containers en kunnen ugks-50 multifunctionele dozen bieden, die na de landing als rugzak kunnen worden gebruikt. Deskundigen wezen erop dat het gebruik van de koffer speciale krachten kan toestaan ??om een ??groot aantal munitie, voedsel en verschillende apparatuur in de lucht te dragen.

Het rapport wees er ook op dat "lange lopers" Battle Doop aan het einde van April 2020 ontvingen, op dat moment werden de luchtstroepen van de lucht gevallen uit de drie Ill -76 militaire transporters naar het Franse gebied Joseph Island (Arctic). Dit is de eerste keer in de North Polarology. De Russische verdedigingsapparqueur Yusus-Buick Yefkulov, zei: "We gebruikten speciale paraplu reductiesystemen in de Noordpool om collectieve luchtapparatuur in de Arctische omgeving in de geschiedenis van de wereld uit te voeren. Een gevechtstraining uitvoeren. Niemand voordat we deed.

"Militaire deskundige Alexei Leonkov zei:" De Noordpool is een zone met lage temperatuur.

Er zijn mensen en paraplu-systemen die moeilijk te weerstaan ??zijn.

Bovendien is er geen voor de hand liggende bezienswaardigheid in het Noordpoolgebied, dat de nauwkeurigheid van de landing negatief heeft be?nvloed. Maar er zijn aanwijzingen dat al deze factoren geen obstakels zijn geworden.

"Deskundigen zijn van mening dat het laatste paraplureductie-systeem de motorisatie van de Russische speciale krachten verbetert.

Deze functie is vooral belangrijk bij het uitvoeren van taken in het Noordpoolgebied. "The Motherland Army" Magazine Observers Demtrid Delzgen, wees erop dat Rusland "leiderschap" gerangschikt op het gebied van paraplu-systeemontwikkeling. Het binnenlandse systeem is een van de meest duurzame en geladen systemen over de hele wereld.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。