Shanghai: 2021 "Plus Ladder" -doelen overtroffen de voltooiing van tevoren

Shanghai: 2021 "Plus Ladder" -doelen overtroffen de voltooiing van tevoren

  Xinhua News Agency, Shanghai, 16 november (Reporter Zheng Yitian) is een van de belangrijke ‘mensen hartprojecten’ in Shanghai dit jaar.

Onder de inspanningen zijn de voltooiing van Shanghai van de voltooiing van zowel multi-verdieping in residenti?le installatie-liften van tevoren overtroffen. De verslaggever heeft geleerd van het Munity Comité van Shanghai Municipal and Construction dat Shanghai City van januari tot oktober dit jaar 1002-eenheden, 1504 constructies en 5.07 via de wensen van de eigenaar en met succes is ondertekend. Shanghai Jiansai-goedkeuring is ge?mplementeerd op volledige elektronische lijn en 1107 liftmaterialen zijn online ontvangen.

Onlangs, "Shanghai Residential Galash Online-goedkeuringsmodule" wordt officieel gelanceerd in "één netcom", die de goedkeuringseffici?ntie aanzienlijk verbetert. Op dit moment is het oude gebouw ook versneld in de veldvloer en de snelheid van de grassroots.

In de straten van Jiangwan Town, Hongkou District, Shanghai, en het Ladder-werk is van een enkele deuropening naar de "hele gemeenschap" "hele residenti?le commissie" voortbewogen.

De hele straat is in gebruik, het etablissement, in totaal 189 sets in de auditladder, voeg dit jaar 117 sets toe. Editor die de leiding heeft: Li Hui.

此条目发表在品茶分类目录。将固定链接加入收藏夹。