Vanavond Gold Time "Terminal 2021 Network Spring Festival Avond" Broadcast

Vanavond Gold Time "Terminal 2021 Network Spring Festival Avond" Broadcast

  China Opera Dance Series Wang Jiaxin "A Dance Samsung" Creatieve Unlimited Met behulp van Jeugdmethode Interpretation Leeftijd Klassiek De NT-avond van dit jaar is niet alleen in het podium en het programma, maar bereikt ook de ultieme inclusiviteit en fusie, en zal creatief verschillend zijn Van de laag is ge?ntegreerd met de mainstream-waarden, en de nieuwe generatie van het netwerk wordt op innovatieve manieren gebruikt en wordt de jeugdherinneringen aan verschillende leeftijdlagen in cross-time epidemische elementen genoemd.

  De drie "Dit is de straatdans" Champion Han Yu, Ye Yin en Yang Kai eerst in CCTV-fase, met CCTV Classic IP-thema-lied en klassieke filmelementen, samen met een ander soort "muziekscene" – "wanneer wij wat zijn U kijkt naar TV bij het kijken naar tv? "De prachtige straatdansstrijd geeft de podiumsfeer aan en de jeugdige stijl is opwindend. Wanneer de" reis naar het westen "" Happy Planet "Home Kinderen" Klassieke IP-muziek heeft, trek dan onmiddellijk het publiek jeugd. "Little Ghost" Wang Linkai past de klassieke film en televisie "Fairy Swordsman 3" -thema-lied "de voorkeur", de elektriciteit en rap is slim, voeg meer kleuren toe voor het nummer, het brandende podium, het gasveld is helemaal open, hoe hoog -Tech Stage is nog meer "God herstelt", in de sfeer vol met gratia, ging het publiek de scène van de grote "LAN Qing" in! Het breken van de grens met de jeugd, die dit jaar een open nieuwe houding uitdrukt, is dit jaar nog steeds erg "durven om te spelen". Gaat het ontwerp te hosten om de narratieve logica van de traditionele partij te breken, en de introductie van de rol van "nieuwe partner "Laat het feest meer het leven van iedereen sluiten, of het nu de uitvoerder is op het podium of het publiek voor het scherm, iedereen in dit feest is deelnemers, iedereen kan" nieuwe "houding op hun eigen manier uiten. Wang Suzhen brak een klein universum uit tot "ongeconfractie", de songteksten zijn vol bloed onbevreesd; Zhou Pencheng join handen met Hua Cai Boy Huang Zihong, Fang Shujian, bijeenkomst, Yuan Shuai bracht gezamenlijk "alles voor jou", solide en krachtige liedjes ‘alles’ , Interpretatie van levenshouding en gerechtigheid van het leven, en geen hony-jeugd.

  Mao is niet gemakkelijk om naar het lied te luisteren "Mensen zoals ik" zongen elke gewone jij, mijn leven, waardoor mensen warme rustgevende en solide kracht geven. De gemiddelde leeftijd-jarige "Tsinghua University Shanghai Alumni Association Art Troupe" toont ook een geweldige oneindige vitaliteit in deze fase. Ze gebruiken een "tiener" om hun krachtige stijl te tonen, zelfs meer dan een oud, maar hetzelfde is enorme vitaliteit .

Hoe verbergen deze liedjes nog steeds hoe het publiek te laten tranen? 2021 NET Later is er meer concessies, CAI XUN, Joint China Philharmonic Group, met een "Mountain River Innocent in My Borst", Betaal eerbetoon aan de anti-optische held, het zachte en sterke lied, terwijl de service en kracht van de jeugd zingen Ma Bozhen en B-station "Singing New Generation" spelers Lazy (Zhao Haisheng), Tangoz (Zhong Qi), Shark Fin (Lu Yu), Shi Yu, Yu Hao (Yang Yizhen) zingt de stem van zijn geboorteplaats in de vorm van zang , met het volledige vuur zong de rap van het veld de vuist in de geboortestad.

  Daarnaast heeft het feest ook een reeks verrassende combinatie uitgenodigd, "Blue Knights", "Blue Knights", "Dream Combination", "Dream Combination", "Dream Combination", "Haar Power", Hi Vava, "Sound" de Hart "Beperk de combinatie van Yu Fei, hij Liangchen en Xu Guanzhen. Bovendien, "Yuanqi-journalist" Wang Bingbing, "Healing Singer" Duan Oujuan, Ding Zhen, de goedkeuring van zijn geboortestad en Chen hij, naast de deur, Lao-fan, enz., Zal het publiek interpreteren en het publiek interpreteren. (Editor: Yan Shuai, Song Xin Rui) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。