Totale vitaliteit oude stad

Totale vitaliteit oude stad

Originele titel: het hele portret van de oude stad verhoogt het nieuwe kleurrijke lantaarnfestival, het toerismecentrum, de nationale games zijn traag, mensen juichen en sturen dit buitengewone september.

Voor sport, voor spannend applaus. Als sportevenement tussen de Tokyo Olympische Spelen en de Olympische Spelen in Beijing, brengen de nationale spellen een sportiefeest voor mensen.

Dit is ook een grootschalig sportevenement dat de hoogste is in huishoudelijke specificaties, de grootste, grootschalige en de meest grootschalige grootschalige sportevenementen. Een evenement is een volledig scala aan beoordelingen voor een stad.

Door de Dongfeng van de National Games verbetert Xi’an volledig de connotatie van de stedelijke kwaliteit, geciviliseerd beeld en de geluksindex. De kostbare nationale en mooie sportherinneringen helpen de hele mensen, laten het "alle volk, concentrische leeftijdsgenoten" in het stedelijke gen.

Het delen van sportfeest toont oude stijl in het midden en de herfstnacht, dromende nacht! Xi’an Olympics Center, onder het oog op bijna 20.000 toeschouwers, de 100-meter finale van mannen, Chinese vliegende mensen Su Bingti steeg het einde van de rode bliksem. 9 seconden 95! Maak een record van de National Games, dit is ook de 32-jarige oude ophalen in de nationale games. In de prachtige koken draagt ??SU Bing bij aan de emotie: "Zoveel jaren van baan- en veldwedstrijd hebben nog nooit zoveel kijkers gezien. Ik ben hier, ik wijd dit ook als een geschenk aan iedereen!" Vanwege de epidemie, velen Evenement leeg versa gehouden. Bij de National Games keerde het publiek terug naar het podium en het staande station was terughoudend.

Het enthousiaste applaus, emotionele gejuich, laat het publiek niet alleen genieten van sportevenementen op hoog niveau, maar ook de atleten maken om een ??heerlijke kampioen van "katalyse" die warme emoties te wijden.

Fujian Sprinter, Gumman, zei: "Veel kijkers hebben voor ons juichen, er is geen dergelijk gevoel voor een lange tijd.

De beveiligingsinspectie van het stadion is erg streng, de locatie is in lijn met de internationale gebeurtenisstandaard, en de ervaring is geweldig hier.

"De race is op en neer, niet alleen waardering, en er is meer sportgeest.

Hier waren we getuige van de vriendelijkheid van de nieuwkomer, en de veteraan is sterk.

Su Bingtian, die naar het spel liep, zei: "Ik wil meer jonge mensen vertellen, wees niet beperkt door enkele idee?n, ik kan heel snel 32 jaar oud rennen.

"De hele roodheid van de beste prestaties wordt ook veroverd met veel kijkers. Haar coach hij Wiyi zei:" Ze is geen talent, in de atleten van dezelfde leeftijd, ze eet het meest. "Shaanxi-speler Feng Jie is op verwonding en heeft de afgelopen jaren nieuwe bewegingen opnieuw geleerd. Hij won de bronzen medaille op de leiding van de mannen.

Een evenement is ook een weergavetap voor stedelijke stijl. Xi’an, warmte, veilig en ordelijk en oud rijm.

De internationale standaard van locaties heeft een groot aantal atleten "lof", strikte epidemische preventie en controle en zorgvuldige bescherming laten zien, laat alle evenementen soepel compact zijn.

Alle lagen van het leven zijn veel betrokken bij de dienst van de 14e Nationale Federatie en doen goed werk in geciviliseerde gastheer.

Pan Yongquan, plaatsvervangend groep van de Speciale administratieve regio van Macao Sports, zei: "De volgende nationale games worden gehouden in Guangdong, Hong Kong, Macau, het serviceniveau van de organisatie is erg hoog, we zijn ook leren evenementen, ondersteunende diensten, enz. . Relevante ervaring, ik hoop de volgende nationale games te doen.

"De stadskwaliteit springt in de nieuwe stijl van de nieuwe stijl, 23 september, Xi’an Olympic Sports Center" Changanhua "Hoofdlichaamsmodellering is vol met opwinding, waaronder 350 speciale toeschouwers, zij zijn de bouwers van deze locatie, onderworpen aan XI ‘Een stadsfederatie van vakbonden die we naar het hele spel kijken. "We komen terug! "Kijkend naar de atleten, die op de locatie is gebouwd, zijn hun harten onwetend.

Doe één bijeenkomst, Xing een stad, profiteer een partij.

Naast het verlaten van een eerste-tariefstadion, de algehele resultaten van de kwaliteit van de stad, consolideren de hoofdbasis in economisch, sociaal, cultureel en ecologie.

Tijdens de voorbereiding van de nationale games drukte Xi’an op de stad upgrade "Fast Forward".

17 Snelwegen, 11 grote interoperabiliteit, cross-浐 灞 灞 5 brug 2 tunnel en ingebouwd voertuig; metro "7-draads constructie, 8-lijn bediening", operationele totale kilometers bereikte 259 kilometer; Xi’an treinstation upgrade, Noord Het Passagiers Station Hub-project werd officieel geopend; volledig gelanceerd "drie veranderingen en één passage" -project … Xi’an, vanwege de hele vlinder.

Ecologische constructie, werk in eigentijds, gunstig in de Qianqiu.

"Acht water rond Chang’an" Shengjing Onlangs, bijna 300 kilometer "Sanhe Yishan" Green Road zal staart van de rivier, de rivier, de Weihe en de Qinling Huanshan, zodat de hele mensen de resultaten van het hele land naar genezen water in de stad ".

In het weekend bracht Xi’an gemeente Wang Qifeng altijd zijn zoon om zijn lichaam te rijden, zei hij: "Is het in de buurt of ver, overal is groen, goed landschap!" De nationale games zijn ook een uitgebreid managementniveau en stad voor de stad. "Druktest" van het niveau van de beschaving. Van de epidemie tot preventie en controle tot veiligheidsinspecties, van milieuhygi?ne tot groen onderhoud, van verkeersopdracht naar Weerwaarschuwing, tijdens de Nationale Games, worden alle industriesystemen op een ordelijke manier georganiseerd, hoogwaardige en effici?nte diensten worden erkend.

"Hoewel de gemiddelde werktijden meer dan 15 uur werken, zien ze het verkeer om te stromen, ze zitten in het hart!" Zhang Tao, de plichtspolitie in Xi’an Olympics Center. Om de soepelheid en effici?nte distributie tijdens de National Games te garanderen, voltooide Xi’an Traffic Police de 1341-signaallampje intelligente transformatietaken in de hoofdstad van de stad, 114 normale groene golfriemen, 220 adaptieve controlepunten in gebruik. Wanneer een goede gastheer, de beschaafde nieuwe wind waait een hoek van de stad. Naast meer dan 10.000 jonge vrijwilligers dienen de stad vrijwilligerswerkcabines rond de full-service evenementen en de stad vrijwilligers van de stad, zijn er duizenden sociale vrijwilligers die actief zijn op straat, attracties gemeenschappen en parkvierkanten. Stevige de volledige geest van de hele stad, het enthousiasme, het enthousiasme, het tempo en de paardenspelsvoorbereiding Hall van Qin Hanxin City, Xixi New District, en een paard danste in de leiding van de rijder.

Xi’an Citizen Chen Yonggang nam haar dochter om te kijken, haar dochter nam haar hand, en ik was blij om te dansen.

"Ik wil haar nemen om het te voelen, als ze het leuk vindt, denkend dat ik haar een klasse kan geven.

Dit is absoluut een zeldzaam geheugen! Chen Yongang zei.

Shaanxi National Games is niet alleen een competitieve fase van competitieve sporten, en het is een zeldzame kans om deel te nemen aan sportcharme.

Een kleurrijk massa-evenement zette een giek uit over het hele land. De eerste keer gevestigde massa-evenementententoonstellingsproject zijn er teams in verschillende provincies en districten om deel te nemen, online concurrentie, spannend.

In Xi’an, om de nationale fitnessconferentie te verwelkomen die wordt gehouden door de nationale games, 4 maanden, "Zhou Zhou heeft activiteiten, maan, games", tienduizenden burgers deelgenomen. Volgens de relevante persoon die verantwoordelijk is bij Xi’an Sports Bureau: "Xi’an New and Transformed Sports-locaties zijn open voor de Society, en blijven zich houden aan openbare sportlocaties aan de publieke, goedkope eigenschapsattributen en Stimuleer het enthousiasme van de massa’s, zodat de massa’s volledig genieten van de hele mensen. De vruchtbare resultaten van de hele stad. "Wu Ayi, 67 jaar oud, elke ochtend en avond, moeten we naar Xingqing Palace Park gaan, comfortabele omgeving trekt oud leeftijd.

Ze zei: "Dit jaar heeft het park veel sportuitrusting toegevoegd en heeft ook een nieuwe fitnessspoor gebouwd. Het 14e nationale spellen kantoor thuis, versterkt het lichaam, en de ouderen kunnen niet vallen.

"Er zijn meer en meer fitness thuis, steeds meer verbeterd, en het is een persoonlijk gevoel van Xi’an-burgers.

In de afgelopen jaren heeft Xi’an streven naar een "fitness" van 15 minuten ". Tot nu toe zijn er 28 nationale fitnessparken in de stad, 2.200 communautaire nationale fitnesspaden, 63 multifunctionele sportvelden, 4280 boersportfitness-projecten en bereikte volledige dekking, per hoofd van de bevolking voor de stad Administratief dorp, gemeenschap Fitnessfaciliteiten Het gebied bereikt 2 vierkante meter. Xi’an lanceerde ook het "Xi’an Sports University" -platform en realiseerden verfijnde classificatie en dynamische real-time management van sportbronnen en sportinformatie.

De massa’s openen hun mobiele telefoons, verplaatsen hun vingers, je kunt meer leren over fitness-locaties, evenementenactiviteiten, fitnessbegeleidingsdiensten, enz.

De oude stad Xi’an, de nationale fitness brandt, de hele geest is snel "veranderend" om de nieuwe vitaliteit van de hele mensen te stimuleren. "People’s Daily" (28, 2021) (Editor: Mai Wenxiong, Wu Chao) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。